Remington krultang

Remington krultangWanneer je op zoek bent naar een krultang is de kans vrij groot dat je een Remington krultang tegenkomt.

Remington is een van de populairste merken als het gaat om krultangen en dit heeft een goede reden. De prijs/kwaliteit verhouding van een Remington krultang is altijd erg goed, je krijgt altijd waar voor je geld.

Over Remington

Remington brengt al sinds 1937 persoonlijke verzorgingsproducten op de markt in meer dan 100 landen, zo ook Remington krultangen. Remington is wereldwijd erg bekend en een echte expert op het gebied van persoonlijke verzorging.

Naast Remington krultangen verkopen zij ook elektrische scheerapparaten, tondeuses, haardrogers, krulsets, krulborstels, stijltangen en ontharingsproducten. De slogan van Remington is dus ook niet voor niets “How the world gets ready!”

Remington heeft dus alles voor je persoonlijke verzorging en diverse producten om te zorgen dat je een prachtig (bos krullen) kapsel kunt maken.

Remington staat er ook om bekend om met innovatieve producten te komen. Zo had Remington het eerste elektrische scheerapparaat ter wereld op de markt gebracht.

Op het gebied van krultangen hebben ze ook een innovatie, namelijk een krultang zonder klemmetje en na enige oefening vinden veel mensen dit een voordeel. Ik heb het hier over de Remington Pearl Wand Ci95 en de grotere variant Remington Pearl Pro Curl Ci9532. Zeker twee aanraders.

Remington krultang overzicht

Remington heeft een diversiteit aan krultangen met ieder bepaalde goede eigenschappen. Wat alle krultangen met elkaar gemeen hebben is dat zij allemaal razendsnel warm worden wat erg prettig is.

Hieronder staat een overzicht met 9 Remington krultangen met informatie erbij wat de krultang allemaal precies kan. Ga er even voor zitten en bekijk aandachtig welke Remington krultang het beste bij jou past.

Remington Pearl Wand Ci95

Remington Pearl Wand Ci95Gebaseerd op de populariteit en de vele goede reviews die je kunt lezen over de Remington Pearl Wand Ci95, kun je er wel vanuit gaan dat dit een van de beste krultangen van dit moment op de markt is.

De krultang is kegelvormig en heeft in tegenstelling tot veel andere krultangen geen klemmetje. Daarnaast heeft de krultang speciale platen met extra keramiek en parel-elementen zodat je haar 8 keer zo glad wordt en de krultang een stuk langer mee kan gaan.

De krultang loopt af in diameter, van 13 tot 25 mm en het deel van de krultang waar je de krullen mee maakt is 17 centimeter lang met een koel uiteinde waar je je hand kunt houden.

Daarnaast kun je kiezen uit 8 temperatuurstanden van 130 tot 210°C en is de gewenste temperatuur in 30 seconde bereikt.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang

Remington Pearl Pro Curl Ci9532

Remington pearl pro curl ci9532De Remington Pearl Pro Curl Ci9532 is de grotere uitvoering (diameter: 32 mm) van de Remington Pearl Wand Ci95 die we zojuist hierboven besproken hebben.

Alles is hetzelfde behalve de diameter van de krultang. Je hebt dus net als bij de Remington Pearl Wand Ci95 bij deze Remington krultang geen klemmetje nodig om je haar te krullen.

De Remington Pearl Pro Curl Ci9532 is de juiste keus als je grove krullen in je haar wilt maken.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang

Remington Pearl Pro Styler Ci9522

Remington pearl pro styler ci9522De Remington Pearl Pro Styler Ci9522 is nogal bijzonder gevormd, deze Remington krultang heeft de vorm van een stemvork. Je moet je haarlokken in achtjes om de stemvork draaien om mooi gevormde zomerse krullen te maken.

Beide kanten van de krultang hebben een diameter van 32 millimeter en een pearl coating. Pearl coating is 15 meer keramiek dan de standaard keramische coating wat ervoor zorgt wat dit extra goed maakt.

Afhankelijk van de haarsoort dat je hebt kun je de temperatuur instellen, de temperatuur waaruit je kunt is van 130 graden tot 210 graden en na 30 seconden is de Remington krultang opgewarmd. Je kunt bij deze krultang ook de temperatuur vastzetten zodat deze tijdens het maken van de krullen niet per ongeluk aangepast wordt.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang

Remington Krultang Pro Soft Ci6325

Remington krultang pro soft ci6325De Remington Krultang Pro Soft Ci6325 is een krultang om mooi natuurlijk vallende krullen te maken zonder pluis. Met de 10 verschillende instelbare temperatuurstanden (130-220°C) is deze krultang ook geschikt voor elk haarsoort.

De krultang is 25 millimeter dik, warmt binnen 30 seconde op, heeft een keramische laag zodat je je haar niet beschadigd en heeft zoals je waarschijnlijk gewend bent een klemmetje bovenop.

Deze Remington krultang heeft ook nog een indicator zodat je weet wanneer de krultang klaar voor gebruik is en schakelt zich voor de veiligheid na een uur uit.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang

Remington Stylist Perfect Waves S6280

Remington stylist perfect waves s6280De Remington Stylist Perfect Waves S6280 is geschikt om prachtig golvend haar te maken. Het effect van de Remington Perfect Waves krultang is anders dan wanneer je krullen creëert met een “gewone” krultang, dat zijn pijpenkrullen en deze krultang zorgt voor golven in je haar.

De Remington Perfect Waves S6280 heeft special ontworpen keramische golvende stylingplaten, instelbare temperatuurstanden tussen de 150 en 210°C en is binnen 30 seconde opgewarmd.

De coating van deze krultang zorgt er ook voor dat er een gelijkmatige warmteverdeling is en er geen resten van stylingproducten blijven plakken. Je haar blijft ook glanzen en kroesvrij.

Na een uur schakelt de krultang zich automatisch uit en het heeft een meedraaiend snoer zodat je hier niet mee in de knoop komt.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang

Remington Krultang Big Pro Ci5338

Remington krultang big pro ci5338Wanneer je grove krullen wilt maken moet je zeker de Remington Krultang Big Pro Ci5338 overwegen. Deze krultang heeft een diameter van maar liefst 38 millimeter en is dus zeer geschikt om grove natuurlijk ogende krullen te maken.

Met de 8 verschillende temperatuurstanden (140-210°C) is deze krultang voor elk haarsoort geschikt en de krultang is gemaakt van Anti-Static keramiek en Tourmaline. Dankzij de keramische coating glijdt de krultang eenvoudig door je haar en heb je een langdurig resultaat.

Je hoeft ook niet te wachten totdat de krultang opwarmt, binnen 30 seconde is de krultang klaar voor gebruik op de gewenste temperatuur. Dit wordt ook aangegeven door het “klaar voor gebruik” indicatielampje.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang

Remington Krultang Pro Spiral Ci5319

Remington krultang pro spiral ci5319Voor prachtige kleine krullen is de Remington Krultang Pro Spiral Ci5319 zeer geschikt. De krultang heeft een diameter van 19 millimeter en is gemaakt van Anti-Static Keramiek en Tourmaline.

Dit zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig verdeeld wordt over de tang en het voorkomt dat je haar gaat pluizen wanneer je deze krultang gebruikt. Je krijgt juist mooie glanzende krullen. Daarnaast zorgt het materiaal er ook voor dat er geen stylingproducten aan de tang blijven plakken.

De krultang heeft 8 instelbare temperatuurstanden (140-210°C) voor ieder haar type en warmt binnen 30 seconde op. Voor extra beveiliging schakelt de krultang zichzelf uit na een uur.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang

Remington Glamour Multistyler S8670

Remington glamour multistyler s8670De Remington Glamour Multistyler S8670 is niet alleen een krultang, het is een multistyler met diverse opzetstukken om alles te doen met je haar wat mogelijk is. Je kunt je haar krullen, voor meer volume zorgen, gewafeld haar maken of je haar steil maken.

De opzetstukken zijn eenvoudig te verwisselen en de warmte wordt gelijkmatig verdeeld. De Remington Glamour Multistyler S8670 heeft een temperatuurbereik van 200 graden en warmt binnen 60 seconden op. Deze multistyler zorgt ook voor antistatisch, kroesvrij en glanzend dankzij de ionische conditionering.

Er zijn twee opzetstukken die dienen als basis, de krultang en de houder voor de platen. Om de krultang basisstuk (19mm) kan ook de luchtborstel en het spiraalopzetstuk worden geplaatst en op de houder voor de platen kunnen de stijltang- en wafeltangplaten worden geplaatst.

Alle opzetstukken hebben een keramische coating met een teflon laag om te zorgen dat het haar beschermd is.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang

Remington Krultang Ci8319

Remington krultang ci8319Met de Remington Krultang Ci8319 kun je jouw steile lokken haar omtoveren in glanzende krullen. De krultang is 19 millimeter dik met een Advanced Keratin Ceramic coating om je haar te beschermen en heeft een prachtige gouden kleur.

Met deze krultang kun je mooie gezonde kleine krullen maken. Met deze krultang kun je binnen 30 seconde al beginnen met het krullen van je haren. De krultang geeft ook met een indicatielampje aan wanneer de krultang klaar is. Ideaal wanneer je haast hebt en nog snel je haren moet krullen.

De Remington Krultang Ci8319 heeft 5 instelbare temperatuurstanden tussen de 130 en 210°C en schakelt zich na een uur automatisch uit voor de veiligheid.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang