Carmen krulset C2010 review

Carmen krulset C2010De Carmen krulset C2010 is een krulset die gemaakt is om mee op reis te nemen. Je kunt onderweg eenvoudig mooie krullen maken zodat je er altijd tiptop uitziet.

Of je nu in Amerika, Engeland of het gewoon thuis in Nederland gebruikt, deze Carmen krulset is wereldwijd te gebruiken dankzij de uitvoering in dual voltage 120/240 volt.

Het etui (tasje) waar de rollers inzitten is erg stevig en neemt niet veel ruimte in. Wanneer je weinig ruimte in huis hebt is dit dus ook zeker een aanrader.

In de Carmen krulset C2010 zitten 10 rollers van thermoplastisch rubber, waarvan 5 grote (28 mm) en 5 medium (23 mm). Daarnaast worden er ook vlinderklemmen en clips bijgeleverd en kun je zien wanneer de rollers warm genoeg zijn om te gebruiken dankzij de kleurindicatie.

Gebruikservaring Vivian: Carmen krulset C2010

De Carmen Krulset C2010 is een leuke kleine krulset in een soort tasje wat tevens ook meteen de lader is.

Wanneer je het tasje openmaakt zie je meteen 10 rollers van thermoplastisch rubber en aan de bovenkant zitten de clipjes en vlinderklemmen.

Je hoeft de rollers niet uit het tasje te halen, de rollers staan al op een soort plaat waardoor zij opgewarmd worden wanneer je de stekker in het stopcontact doet. De stekker die je in het stopcontact moet doen zit aan de achterkant van het tasje en het snoer kun je ook aan de achterkant eenvoudig oprollen en klemmen.

Het opwarmen ging bij mij vrij snel, ik heb echter ook weleens gehoord van een vriendin dat het opwarmen bij haar wel 15 minuten kan duren.

Ik ben over de rollers zelf tevreden, zij zorgen voor volume en leuke krullen. De clips vind ik lekkerder werken dan de vlinderklemmen en die gebruik ik dan ook vooral. Voor kleine plukjes is een vlinderklem wel wat makkelijker.

Tip: Bij het gebruiken van de rollers moet je wel opletten voor je oren, de rollers zijn natuurlijk warm. Heb je er last van? Gewoon even opnieuw rollen. (Dit geldt voor alle soorten rollers dus ook voor de Carmen krulset C2010.)

Pluspunten

  • Snel opwarmsysteem
  • Wereldwijd te gebruiken
  • Neemt weinig ruimte in
  • Geeft mooie krullen

Minpunten

  • Opwarmsysteem werkt niet bij iedereen goed
  • Bij een heel groot bos haar is deze set misschien te klein

Conclusie

De prijs/kwaliteit verhouding van de Carmen krulset C2010 is naar mijn mening goed, je hebt voor een kleine prijs een leuke krulset.

De kwaliteit is iets minder dan de grote krulsets van Carmen, deze Carmenset doet echter ook prima haar werk. Het is vooral een leuke handige travel krulset voor als je op reis gaat. Wanneer je thuis weinig ruimte hebt is dit ook de ideale krulset voor jou.