BaByliss krulborstels

Naast de krultangen van BaByliss zijn ook de BaByliss krulborstels erg populair. Er zijn diverse krulborstels van BaByliss verkrijgbaar en er zitten vaak ook extra opzetstukken bij.

We hebben hieronder een overzicht voor je gemaakt met verschillende BaByliss krulborstels waaruit je kunt kiezen.

BaByliss AS550E iPro Rotating Brush 800

BaByliss AS550E iPro Rotating Brush 800Deze krulborstel is een roterende warme lucht borstel. De keramische borstel heeft een goede warmteverdeling en een antistatische en verzorgende werking.

Door de twee draairichtingen kan het haar eenvoudig naar binnen of naar buiten worden gekruld.

Deze krulborstel is geschikt voor alle haartypes en heeft 2 snelheden, 2 temperaturen, een meedraaiend snoer en een cool shot voor een optimale fixatie van het haar.

Verder heeft deze krulborstel 2 opzetstukken, namelijk een thermische borstel met een diameter van 35 mm. en een thermisch keramische borstel van 50 mm. De borstelharen zijn gemaakt van everzwijnhaar wat een uitwerking geeft van een glanzend effect.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang

BaByliss 2735e Krulborstel

BaByliss 2735e krulborstelDeze krulborstel is een multifunctionele warme lucht borstel met 4 opzetstukken, welke uitermate geschikt is om op professionele wijze zelf verschillende kapsels te creëren.

Met deze complete styling set kun je eenvoudig zelf je haar stijlen, volume geven, modelleren en spiraalkrullen aanbrengen.

Deze borstel is geschikt voor alle haartypes en beschikt over 2 snelheden/temperaturen, een roterende krulborstel met een diameter van 50mm., een roteren borstel van 20 mm., een stijlkam en een blaasmondje om het haar voor te drogen.

Verder heeft de krulborstel o.a. een meedraaiend snoer, een cool shot voor de optimale fixatie van het haar, door de ionische technologie een antistatische werking en een handig opbergetui.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang

BaByliss Warme Lucht Borstel AS120E

BaByliss Warme Luchtborstel AS120EDeze warme lucht borstel is een multifunctionele borstel waarmee je allerlei leuke kapsels kunt creëren.

Met deze krulborstel kun je je haar stijlen, volume geven, spiraalkrullen in de haarpunten maken en je pony in model brengen.

De borstel heeft 3 snelheden / temperaturen, vermogen 1200 W. en een handig meedraaiend snoer.

De ionische technologie heeft een antistatische werking. Deze borstel is geschikt voor alle haartypes en wordt geleverd met 4 verschillende accessoires.

Voor het brushen van je haar worden een tweetal borstels meegeleverd, namelijk een 38 mm. keramisch thermische borstel en een 25 mm. kunststof borstel.

Het stijlen van je haar kun je doen met de straightener kam en met de 20 mm. borstel met everzwijnhaar. Er zit ook een handig opbergetui bij.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang

BaByliss Warme Lucht Borstel AS80E

BaByliss Warme Luchtborstel AS80EMet deze warme lucht borstel boek je eenvoudig en snel een mooi resultaat. Met deze set kun je je haar modeleren, volume en een polijstende brushing geven.

De borstel heeft 2 snelheden/temperaturen, een vermogen van 800 W., 2 verschillende accessoires, een 38 mm. keramische thermische borstel, voor het brushen en polijsten van je haar en een 20 mm. borstel met everzwijnhaar voor het stylen van je haar.

Andere kenmerken van deze borstel zijn o.a. een constante warmteverdeling, geïsoleerde uiteinde en meedraaiend snoer.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang

BaBylissPRO Warme Lucht Borstel Trio Airstyler

BaBylissPRO Warme lucht borstel Trio AirstylerDeze warme lucht borstel kan gebruikt worden voor het drogen en stylen van het haar. Er worden 3 borstels meegeleverd met een verschillende diameter.

De borstel van 14 mm. is geschikt voor kort haar, de borstel van 19 mm. is geschikt voor middellang haar en de borstel van 24 mm. is te gebruiken voor lang haar.

Deze borstel beschikt over een afrolsysteem, een meedraaiend snoer en heeft een vermogen van 150 Watt.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang

BaBylissPRO Warme Lucht Borstel 3-in-1

BaBylissPRO Warme lucht borstel 3-in-1Met deze warme lucht borstel kun je je haar krul en volume geven. Om dit resultaat te bereiken worden er 3 opzetstukken meegeleverd, twee krulborstels en een krultang.

Voor extra fixatie heeft deze krulborstel ook een cool shot.

De borstel beschikt over 2 warmtestanden, een meedraaiend snoer en een vermogen van 400 Watt.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang

BaByliss Warme Lucht Borstel Metal Pin

BaByliss Warme Luchtborstel Metal PinHeb je last van pluizig, springerig haar, dan is deze warme lucht borstel van BaByliss wellicht wat voor jou.

Deze ionische warme lucht borstel heeft een antistatisch, verzorgende werking waardoor je haar zijn natuurlijke glans krijgt.

De borstel werkt op 2 AA batterijen en heeft een smal ergonomisch handvat.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang