Carmen Krulset

CarmenWanneer je een krulset zoekt dan ben je bij Carmen zeker aan het juiste adres. De Carmen krulset is het populairste krulsetmerk van Nederland.

Carmen is al meer dan 45 jaar een begrip in de persoonlijke verzorging markt en op het gebied van haarverzorging blinkt Carmen vooral uit.

Zo is Carmen in de jaren 60 bekend geworden dankzij de Carmen krulset en verkopen zij nu naast de bekende krulsets ook producten als krulborstels, krultangen, stijltangen, haardrogers, en meer.

Carmen krulset overzicht

Carmen heeft 4 verschillende krulsets, waaronder 1 reiskrulset, die allemaal erg hoog aangeschreven staan. Wat alle Carmen krulsets met elkaar gemeen hebben is dat de krulsets erg snel warm worden wat erg prettig is.

Hieronder staat een overzicht met 4 Carmen krulsets met informatie wat de krulset allemaal kan. Neem de tijd en bekijk de informatie aandacht om zo te bepalen welke Carmen krulset het beste bij jou past.

Carmen Krulset C5020 (Salon Professional)

Carmen krulset C5020De Carmen Krulset C5020 (Salon Professional) is een echte professionele krulset waarmee je krullen of een mooie slag in je haar kunt maken van kapperskwaliteit.

In deze Carmenset zitten in totaal 20 keramisch beklede rollers, dit zijn 6 kleine rollers (24mm), 8 medium rollers (28 mm) en 6 jumbo rollers (34 mm). Dankzij de keramische bekleding blijven de rollers langer warm wat het krullen van je haar bevoordeeld.

De rollers van deze Carmen krulset beschikken ook over tourmaline en ionen, dit beschermt de natuurlijke haaroliƫn en zorgt voor glanzend en zacht haar.

Om te beginnen met het krullen van je haren hoef je niet lang te wachten, deze krulset heeft namelijk een korte opwarmtijd.

Klik hier voor de prijs en meer informatie over deze krulset

Carmen krulset C3220

Carmen krulset C3220De Carmen krulset C3220 is een krulset met in totaal 20 rollers waarvan 10 kleine (19 mm), 6 middelgrote (23 mm) en 4 grote (26) die allemaal fluweel bekleed zijn.

Bij de andere krulsets is de kleine roller vaak 23-24 mm, omdat de kleine rollers hier 19 mm zijn is deze Carmen krulset erg aan te raden wanneer je kort(er) haar hebt.

Naast de rollers krijg je ook speciale clips om de rollers goed vast te zetten in je haar. Tevens heeft deze Carmen krulset een Fast Heat functie waardoor de rollers erg snel opgewarmd worden.

Klik hier voor de prijs en meer informatie over deze krulset

Carmen krulset C2010

Carmen krulset C2010Ben je veel aan het reizen en wil je een krulset meenemen die niet al te veel ruimte in je tas inneemt? Dan is de Carmen krulset C2010 echt een aanrader, deze is namelijk speciaal gemaakt om op reis te nemen.

Het maakt niet uit of je naar Australie, Amerika, Spanje, of gewoon thuis in Nederland op vakantie gaat. Deze Carmen krulset kun je wereldwijd gebruiken omdat het een dual voltage 120/240 volt uitvoering is.

In deze Carmenset zitten 10 rollers van thermoplastisch rubber, het gaat hier om 5 medium rollers (23mm) en 5 grote rollers (28 mm). Het tasje waar de rollers inzitten is erg stevig gemaakt zodat het niet eenvoudig te beschadigen is wanneer het in je tas zit.

Naast de rollers zitten er uiteraard ook nog vlinderklemmen en clips bij zodat je de rollers in je haar vast kunt zetten.

Klik hier voor de prijs en meer informatie over deze krulset

Carmen krulset C4220

Carmen krulset c4220De Carmen krulset C4220 is een erg populaire krulset die bestaat uit 20 fluweel beklede rollers. Het gaat hier om 6 kleine (24mm), 8 medium (28 mm) en 6 jumbo (34 mm) rollers die eenvoudig van elkaar te onderscheiden zijn door de verschillende kleuren.

Door de fluwelen bekleding blijven de rollers erg goed in je haar zitten en de rollers zijn eenvoudig te bevestigen met de bijgeleverde vlinderklemmen en clips. Tevens blijft je haar ook niet vastplakken aan de rollers wanneer je deze weer uit wilt doen.

Tot slot beschikt deze Carmen krulset ook over een Fast Head functie waardoor de rollers binnen enkele minuten klaar voor gebruik zijn en heeft het een indicatielampje wanneer de rollers goed zijn opgewarmd.

Let op: Op dit moment is de Carmenset C4220 moeilijk verkrijgbaar en bij veel winkels uitverkocht.

Losse carmen krulset rollers

Een voordeel van het hebben van een Carmen krulset is dat er ook losse rollers te bestellen zijn. Je kunt dit laten bestellen via een winkel die ook Carmen krulset verkoopt. Carmen zorgt er op haar beurt dan weer voor dat de bestelde rollers zo snel mogelijk worden geleverd en dat je er snel gebruik van kunt maken.

Wat is het verschil tussen clips en vlinderklemmen?

Alle krulsets van Carmen zijn uitgerust met clips en/of vlinderklemmen en worden geleverd in verschillende maten die bij de rollers passen. De uiteinde van de clips bevatten een rubberlaagje om je haar en hoofdhuid te beschermen. Je gebruikt de clips als volgt: Schuif het rechte gedeelte van de clip in je haar over de roller heen, meer hoef je eigenlijk niet te doen.

Vlinderklemmen zijn sneller en eenvoudiger te plaatsen dan clips en krijgen ook vaak de voorkeur boven clips. Een vlinderklem klem je over de roller heen en de vlinderklemmen zijn ook universeel te gebruiken op alle Carmen krulsets en op elke maat roller. Daarnaast krijg je geen “knikjes” in je haar zoals je die blij clips weleens krijgt.

Het verschil is dus eigenlijk alleen hoe je het gebruikt en dat je met een clip moet oppassen voor “knikjes” in het haar. Wel staat vast dat je behulp met zowel clipjes als vlinderklemmen prima krullen kunt maken.