BaByliss krultang

BaByliss logoDe BaByliss krultang wordt veel verkocht. Dit is logisch want Babyliss heeft veel verschillende krultangen in diverse prijsklassen en verschillende uitvoeringen zodat iedereen wel een krultang die bij haar past kan vinden. De krultangen van BaByliss zijn kwalitatief ook erg goed.

Over BaByliss

In de zestiger jaren is de eerste krultang uitgevonden door de Parijse kapper Lelièvre. Daar de krultang een groot succes blijkt, brengt hij deze krultang op de markt onder de merknaam BaByliss.

Er wordt gezegd dat de 2 hoofdletters B die in BaByliss staan een knipoog is naar Brigit Bardot.

Het merk BaByliss groeide uit naar een vooraanstaand merk in de haarverzorging, niet alleen in de kappersbranche maar ook voor de consument. Want de producten van BaByliss maken het ook voor de consument mogelijk om thuis iedere gewenste look te maken.

Babyliss is oorspronkelijk begonnen met de krultang. Het assortiment is door de jaren heen uitgebreid met haardrogers, warme luchtborstels, straighteners, krulsets, multistylers, producten voor vrouwelijke ontharing en waxing, voetenbaden, manicure/pedicure en spiegels.

Een innovatie op het gebied van de krultangen is de eerste volledig automatische krultang. De Babyliss C1100E Curl Secret Krultang en de BaByliss PRO BAB2665SE MiraCurl SteamTech zuigen als het ware een lok haar op en brengt er vervolgens een krul in.

BaByliss krultang overzicht

Babyliss heeft een grote verscheidenheid aan krultangen voor ieder type haar. Ze zijn doorgaans makkelijk in het gebruik om de gewenste look te creëren.

Hieronder vind je een overzicht met BaByliss krultangen met informatie erbij wat de krultang allemaal precies kan. Ga er even voor zitten en bekijk aandachtig welke BaByliss krultang het beste bij jou past.

BaByliss Easy Curl C20e

BaByliss Easy CurlMet deze conische krultang kun je vlot allerlei soorten krullen maken.

Doordat deze krultang tabs toeloopt, van 25 mm. naar 13 mm., kun je diverse krullen maken, zowel grove krullen als fijne krullen. Deze krultang heeft 10 temperatuurinstellingen. De temperatuur is regelbaar voor iedere haarsoort, waardoor deze krultang voor fijn en gevoelig haar geschikt is, voor normaal, gekleurd of golvend haar, maar ook voor dik of krullend haar.

De Easy Curl is de nano-gold keramische conische tang en creëert krullen met een zijdeachtige, glanzende uitstraling.

De BaByliss Easy Curl C20e bereikt snel het gewenste temperatuur en een leuke bijkomstigheid is dat het uiteinde van deze krultang geïsoleerd is en er een warmtebestendige handschoen wordt meegeleverd waardoor je vingers beschermd worden bij het indraaien van de haarlokken om de krultang.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang

BaByliss Krultang Easy Waves C260E

BaByliss Krultang Easy Waves C260E Met deze krultang kun je in een paar minuten heel natuurlijk ogend golvend haar maken dat de hele dag blijft zitten. Deze krultang heeft de naam Easy Wave gekregen omdat het creëren van natuurlijke golven in je haar met deze krultang heel makkelijk en snel te realiseren is.

Verder heeft deze krultang 3 temperatuurinstellingen, professionele lange en grote platen van 5,7 x 10 cm en een keramische titanium coating. Handig is ook dat het snoer meedraait en de krultang snel op temperatuur is.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang

BaByblissPro Krultang Curl & Press BAB2335TTE

BaByliss krultang easy waves c260eDe BaBylisspro Krultang Curl & Press BAB2335TTE is zeer eenvoudig in het gebruik en daardoor voor iedereen heel geschikt.

Door het exclusieve druksysteem met 3 gelijktijdige warmtebronnen krijg je mooie dynamische 3D krullen. De diameter is 25 mm.

Deze krultang heeft een elektronische temperatuurcontrole tot 180 graden. Verder is het heel handig dat het snoer meedraaiend is en 2,7 m. lang is en dat de krultang een ergonomisch handvat met rubber coating en geïsoleerd uiteinde heeft.

Als extra wordt een hittebestendig matje meegeleverd dat ook handig is om het apparaat in op te bergen of mee te nemen. Het apparaat beschikt over dubbel voltage 100 – 240 V 65 W.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang

BaByliss Krultang Pro 180 C338E

BaByliss Krultang Pro 180 C338E De BaByliss krultang Pro 180 is er in 4 uitvoeringen. Welke je voorkeur heeft ligt o.a. aan hoe je de krul wilt hebben. Wil je kleine compactere krullen dan moet je voor een kleinere diameter kiezen, bijvoorbeeld de 19 mm. Voor een grove krul met veel volume kies je de 38 mm.

De Pro 180 beschikt over 10 temperatuurinstellingen tot 180 graden Celsius en is snel op temperatuur. Je haar wordt volledig beschermd door de ultra gladde Sublim Touch coating.

Verder is het heel handig dat het snoer meedraait, een geïntegreerde standaard heeft zodat je de krultang even neer kunt zetten en dat de krultang een ergonomisch handvat met rubber coating en geïsoleerd uiteinde heeft.

De krultang is geschikt voor iedere haarsoort en is ook te gebruiken op gekleurd haar.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang

BaByliss C1000E Curl Secret Krultang

BaByliss curl secret krultangDe Babyliss Curl Secret is de eerste krultang waarmee je automatisch krullen kunt maken. Deze krultang zuigt als het ware een lok haar op en brengt er vervolgens een krul in.

Deze krultang heeft 2 temperatuurinstellingen en 3 timerinstelling = kruleffecten, te weten grove, compacte en waves. Wanneer de krul klaar is krijg je een geluidsignaal te horen.

Ook deze krultang beschikt natuurlijk over een keramische coating die zorgt voor bescherming en zacht glanzend haar.

Dit is echt een prachtige innovatie op het gebied van krultangen. Het vergt even wat oefeningen, maar als je het eenmaal door hebt kun je niet meer zonder. Dit is de best verkopende krultang van dit moment.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang

BaBylissPRO Perfect Curling Machine BAB2665E Krultang

BaBylissPRO Perfect Curling Machine BAB2665E KrultangHet principe van deze krultang is hetzelfde als de BaByliss C1000E Curl Secret Krultang. Je kunt met deze krultang automatisch krullen maken. Deze krultang zuigt als het ware een lok haar op en brengt er vervolgens een krul in.

Deze krultang beschikt over 3 verschillende timer- en temperatuurinstellingen. Door de temperatuur en tijdinstelling kun je bepalen wat voor krul je wilt maken. Met deze krultang kun je ook bepalen of je de krul naar binnen of naar buiten wilt laten vallen.

Ook deze krultang beschikt natuurlijk over een keramische coating die zorgt voor zacht glanzend haar.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang

BaByliss iPro 230 Krultang iCurl Elegance ST106E

BaByliss iPro 230 Krultang iCurl Elegance ST106EDeze krultang is een twee-in-een krultang, je kunt met deze krultang nl. zowel steilen als krullen.

De stijltang is voorzien van Sublim Touch, dat wil zeggen dat het beschikt over een ultra glad oppervlak zodat de haren een goede bescherming krijgen. Door de twee temperatuurstanden kun je de krultang makkelijk aanpassen aan je haartype.

Verder beschikt deze BaByliss krultang over een meedraaiend snoer. En wordt er een hittebestendig matje meegeleverd. De afmeting van de platen zijn 24 x 110 mm.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang

BaByliss iPro 230 Krultang iCurl Elegance ST108E

BaByliss iPro 230 Krultang iCurl Elegance ST108EDeze krultang is een twee-in-een krultang, je kunt met deze krultang nl. zowel steilen als krullen. Tevens zitten er nog 5 extra accessoires bij die worden meegeleverd.

De stijltang is voorzien van Sublim Touch, dat wil zeggen dat het beschikt over een ultra glad oppervlak zodat de haren een goede bescherming krijgen. Door de twee temperatuurstanden kun je de krultang makkelijk aanpassen aan je haartype.

Verder beschikt deze krultang over een meedraaiend snoer. De afmeting van de platen zijn 24 x 110 mm. De accessoires die worden meegeleverd zijn een pneumatische borstel, klem, 2 haarspelden en een luxe hittebestendige clutch.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang

BaByliss PRO Crimper

BaByliss Pro CrimperDe BaByliss PRO Crimper is een wafeltang. De wafeltang werd al eerder gebruikt in de jaren tachtig, maar is momenteel weer helemaal in.

Met de BaByliss PRO Crimper maak je in korte tijd een kapsel met een veel volume en met wafelkrullen. Je hoeft natuurlijk niet in je hele kapsel wafelkrullen aan te brengen. Je kunt er ook voor kiezen om slechts in een paar lokken wafelkrullen te maken.

Deze PRO Crimper wafeltang heeft extra brede Titanium Toermalijn platen van 60 mm. en een handig meedraaiend snoer van 2,7 meter. Ook is de temperatuur in vijf standen instelbaar, tussen 120 – 200 graden.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang

Babyliss PRO Mini Golventang

BaByliss PRO Mini GolventangDe Babyliss PRO Mini Golventang is door zijn compacte vorm een must-have voor onderweg. Juist als je op vakantie of een weekendje weg bent is het handig als je je haar even in een goed model kunt stylen.

Met deze compacte golventang is het mogelijk om in een paar minuten je haar mooi golvend te maken zodat het weer goed zit.

De 3-voudige golventang is zeer snel op temperatuur en heeft een automatische temperatuur controle (200 graden C,) een indicatielampje voor de temperatuur en een snoer van 180 cm.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang

Babyliss PRO Mini Krultang

BaByliss PRO Mini KrultangDe Babyliss PRO Mini Krultang is door zijn compacte formaat uitermate geschikt om mee te nemen op reis.

In korte tijd kun je met deze krultang de mooiste krullen maken. Door de keramische technologie wordt het haar beschermt.

Deze krultang is zeer snel op temperatuur en heeft een automatische temperatuur controle (180 graden C,) een indicatielampje voor de temperatuur en een snoer van 180 cm.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang

Babyliss Warme luchtborstel AS100E

DBaByliss Warme Luchtborstel AS100Eeze BaByliss warme luchtborstel is multifunctioneel, vooral omdat bij deze krultang drie accessoires zitten. Met de 38 mm. keramische thermische borstel kun je je haar een perfecte brushing geven.

De 20 mm. borstel met everzwijn haar is uitermate geschikt voor het stylen van je haar en met de 25 mm. krultang kun je mooie krullen in je haar maken. Futloos haar krijgt meer volume.

Verder zorgt de ionische technologie voor een antistatische en verzorgende werking. Heeft de krultang een meedraaiend snoer, 3 snelheden/temperaturen en een luxe opbergetui.

Klik hier voor de prijs, meer informatie en reviews over deze krultang